Acasa » Programul TAVI

Programul TAVI

Stenoza din valva aortică este o problemă foarte frecventă care poate provoca simptome de insuficiență cardiacă. Evaluarea și managementul pacienților cu boală cardiacă valvulară necesită o abordare multidisciplinară. O parte critică a managementului pacienților cu boală cardiacă valvulară este aceea de a decide când va fi momentul potrivit pentru intervenție. Astăzi, cardiologii înlocuiesc supapa aortică bolnavă folosind tehnologia de vârf – Implantarea valvulară aortică trascateter (TAVI). Pe durata procedurii TAVI, cardiologul va introduce o bioprotezată valvulară strânsă prin arterele inghinală și va plasa noua valvă “în interiorul” aortei bolnave – asigurând astfel o ușurare imediată.

Infrastructura spitalului, împreună cu echipa de cardiologie multidisciplinară, este potrivită pentru efectuarea procedurilor TAVI într-o manieră sigură, calmă și eficientă.

Spitalele dețin un standard internațional din partea prestigioasei organizații JCI, care confirmă faptul că activitatea medicală respectă cele mai stricte standarde internaționale în ceea ce privește calitatea îngrijirii și siguranța pacienților.
Bucuresti | Romania | +40741090907 | office@israelmedical.ro