Acasa » RMN – combinat ViewRay Accelerator

RMN – combinat ViewRay Accelerator

Acceleratorul liniar ViewRay permite urmărirea țintită în timp real în timpul radioterapiei cu ajutorul unui RMN inclus. În plus, sistemul va permite planificarea zilnică a Radioterapiei adaptive pentru a se conforma poziției reale a tumorii și a organelor înconjurătoare prin ghidarea imaginii RM în timp real în timpul administrării fasciculului.

Un accelerator inovator de ultimă generație, care permite radioterapia unică și avansată a tumorilor care nu au putut fi tratate eficient în trecut, cum ar fi tumori ale pancreasului, ale glandei suprarenale, ale rinichilor etc. Tratamentul este mai precis și țintit și permite ca programul de radioterapie să fie ajustat pe baza modificărilor localizării tumorii în raport cu organele din jur (GHIDARE PRIN IMAGINE COMPLETĂ) pe durata tratamentului de radioterapie. În anumite cazuri, radioterapia care utilizează acceleratorul unic oferă o alternativă la intervenția chirurgicală, de exemplu, în cazul tumorilor din plămâni și pancreas (tratamente radio-chirurgicale).

Spitalele dețin un standard internațional din partea prestigioasei organizații JCI, care confirmă faptul că activitatea medicală respectă cele mai stricte standarde internaționale în ceea ce privește calitatea îngrijirii și siguranța pacienților.
Bucuresti | Romania | +40741090907 | office@israelmedical.ro