Acasa » Tehnologii importante utilizate de Centrul Oncologic

Tehnologii importante utilizate de Centrul Oncologic

NanoKnife – o tehnologie care oferă speranță pacienților cu cancer hepatic și pancreatic – Utilizarea NanoKnife laparoscopic reduce invazivitatea tratamentului cancerului de rinichi și oferă un tratament eficient, reducând în același timp daunele asupra organelor din jur.

INTRABEAM – radioterapie intraoperatorie care permite radioterapia pacienților cu cancer de sân pe durata intervenției chirurgicale, reducând astfel efectele secundare și necesitatea de radiații după intervenția chirurgicală.

RMN ghidat US (FUSION) biopsie combinată prostată – Un examen inovator destinat diagnosticării cancerului de prostată. Examenul se efectuează utilizând o biopsie a prostatei pe baza unei examinări preliminare RMN.

RMN-ul preliminar asistă la efectuarea unei biopsii deosebit de precise folosind ultrasunete și crește eficiența detectării bolii. Zonele suspectate sunt marcate de un expert radiolog, iar o biopsie țintită a leziunilor suspecte este efectuată sub anestezie locală printr-o abordare transrectală.

INTRABEAM – Intraoperative radiotherapy allowing radiotherapy for breast cancer patients

Spitalele dețin un standard internațional din partea prestigioasei organizații JCI, care confirmă faptul că activitatea medicală respectă cele mai stricte standarde internaționale în ceea ce privește calitatea îngrijirii și siguranța pacienților.
Bucuresti | Romania | +40741090907 | office@israelmedical.ro